Welkom bij Biedboek

Ontdek hoe Biedboek de makelaardij revolutioneert met veilig online woningbeheer en een transparant biedsysteem voor biedlogboeken.

Efficiënt

Onze Missie, Visie en Waarden

Biedboek is een softwarebedrijf dat makelaars een veilige en efficiënte oplossing biedt voor het beheren van woningdossiers waarbinnen biedingen kunnen worden vastgelegd. Onze missie is om een centrale plek te creëren waar verkopers, bezichtigers en makelaars samenwerken en waar alle biedingen op een woning kunnen worden geplaatst.

Ontmoet

Ons Team

Het team achter Biedboek stelt zich voor

Caspar Phijffer

Founder

Elke dag bezig met het verbeteren van het Biedboek concept.

Marieke Bresser

Centrale ondersteuning

Er staat altijd iemand voor je klaar met onze  backoffice.

We zijn aan het werven!

Bekijk onze openstaande posities

Biedboek

Geschiedenis en mijlpalen van Biedboek

Bekijk hieronder de chronologische tijdlijn met belangrijke mijlpalen en gebeurtenissen in de geschiedenis van Biedboek.

1 januari 2022

Biedboek begon met het (uit)bouwen van haar software zodat makelaars hier gebruik van kunnen gaan maken in de toekomst.

1 januari 2023

Na de eerse 12 maanden aan software ontwikkelingen is Biedboek officieel opgericht en ingeschreven op 1 januari 2023 en biedt Biedboek sindsdien makelaars software aan biedingen vast te leggen in een biedlogboek.

juni 2023

In juni 2023 starrte Biedboek met het ombouwen van het dashboard naar een gebruiksvriendelijker UX UI design. Ook werden er verbeteringen gedaan in het biedingssysteem, werd de woningdossier beheer functie verbeterd en de functie om inzage te hebben in de verkoopprocessen verbeterd, waardoor het proces van bieden op woningen nog eenvoudiger en transparanter werd.

januari 2024

In januai 2024 introduceerde Biedboek een nieuwe functie waarmee verkopers het verkooptraject van hun woning live kunnen volgen en direct kunnen communiceren met hun makelaar.

Mei 2024

In mei 2024 lanceerde Biedboek een geüpdate versie van de huidige software. Biedboek labelt deze software update 2.0. Gebruikers kunnen met de software update overal en altijd toegang hebben tot hun woningdossiers en biedingen. Ook zitten er verbeterde functionaliteiten in zoals push notificaties en heeft het design een verbeterslag gekregen.

1 januari 2025

Biedboek blijft innoveren en werkt voortdurend aan nieuwe functies en verbeteringen om makelaars te ondersteunen bij hun werk. Er staan nog tal van ontwikkelinen op de planning.

Klant getuigenis

Lees wat onze klanten en partners zeggen over Biedboek

Biedboek heeft ons geholpen om ons verkoop- en biedproces te stroomlijnen.

Rink Dobbenga

Makelaar, Bieden & Wonen Utrecht

Vertrouwd door toonaangevende makelaars

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang meer informatie

Door je aan te melden, bevestig je dat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van het formulier.